Hirdetés

jelmez.lap.hu / Jelmezkölcsönzők Budapest

Jelmezkölcsönzők Budapest

Női jelmez, Férfi jelmez..

Gyermek : Akalmi ruha , Tánc - Fellépő ruha , Esküvő i ruha bérlés - vétel

Jelmezkölcsönző, jelmezáruház

Keringő ruha, Alkalmi ruha, Palotás és díszmagyar ruha, Korhű ruha, Magyar népviselet ruha, Népviselet, Farsangi jelmez, Állatjelmez, Télapó ruha, Krampusz ruha..

Frakk Futár

Jelmezek, kiegészítők, parti- és dekorkellékek webáruháza. Jelmezkölcsönzésre, héliumos lufik vásárlására budafoki üzletünkben van lehetőség, ahol bővebb információt kaphat a jelmezes szülinapi bulikról is!

Hastáncruha, Sambaruha..

18-19. század 20-30-as évek 60-as évek rocky 70-es évek fellin groovy A Védjegyes (Licenced) jelmezek Angyalok, pillangók Álarcok, maszkok Állatjelmezek Barokk Biedermeier Bizánc Biztos úr kérem! Bohóc, cirkusz Boszik, varázslók Cowboy, indián, vadnyugat Doktor úr kerem! Egyéb jelmezek, de ezek is jók! Egyházi téma Gyermek jelmezek Gyermek védjegyes (Licenced) jelmezek Hawaii Húsvét Kaftánok Kalóz Katonai kabátok, uniformisok Keleti téma Kiegeszítők Korabeli ingek-blúzok Korabeli színes öltönyök, kabátok, mellények

Fekete plüss ördög jelmez, piros plüss szarvakkal, fémszálas pamutszatén charleston ruha, fémszálas pamutszatén charleston ruha, piros rokokó ihletésű női ruha, férfi és női rokokó jelmezek, érfi brokát rokokó ..

Keringő ruhák, Palotás ruhák, Latin-Amerikai ruhák, ..

Palotás ruhákat kínálunk kölcsönzésre, szalagavatóhoz, iskolai rendezvényekhez és egyéb ünnepségekhez. Táncruha szalonunkban többféle színből választhatnak az osztályok, a bordó és arany különböző színkombinációiból. A ruhákat kiegészítőkkel adjuk. A lányoknak pártával, abronccsal, cipővel, a fiúknak a mentével, csizmával és nadrággal!

Bajor, Barokk, Egyházi, Egyiptomi, Estélyi, Gyermek, Írtánc, Jeles napok..

Meghatározás:

A jelmez.lap.hu oldal a jelmezeket kölcsönözni, vásárolni, készíteni vágyóknak (pl. szülőknek) segít a tájékozódásban. Vásárlási, bérlési lehetőségek felvonultatásával, ötletek, leírások linkjeivel segíti a az eligazodást.

A jelmez.lap.hu oldal a jelmezeket kölcsönözni, vásárolni, készíteni vágyóknak (pl. szülőknek) segít a tájékozódásban. Vásárlási, bérlési lehetőségek felvonultatásával, ötletek, leírások linkjeivel segíti a az eligazodást.

Szponzorált hirdetések

Lap.hu ajánlja!

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Jelmezkölcsönzők Budapest
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés