Hirdetés

jelmez.lap.hu / Házilag készített jelmezekhez ötletek, leírások (csináld magad)

Házilag készített jelmezekhez ötletek, leírások (csináld magad)

A betörő jelmez úgy halloween alkalmával, mint az év bármely eseményére (pld. farsang) ideális választás. Nagyon könnyen elkészíthető, leginkább a kisfiúk kedvence. Fel a kezekkel! Szükséges anyagok: ● egy fekete póló vagy melegítőfelső ● egy fekete nadrág, harisnya, lábszárvédő vagy farmernadrág ● sportcipő ● fekete gyapjú sapka vagy fejkendő ● fekete maszk (szerezz be egy Zorró típusú maszkot vagy készítsd el saját magad, fekete kartonpapír, és fekete szalag vagy gumi felhasználásával) ● fekete arcfesték, szemceruza • batyu

Hagyományos vagy modern boszorkajelmezre vágyik gyermeked? Számos ötlet van a tarsolyunkban, mellyel segíthetünk az ideális jelmez megvalósításában. Tudtad, hogy a boszorkányok évről évre egyre színesebbek és divatosabbak lesznek? Lepd meg a körülötted lévőket házilag készített boszorka jelmezeddel! Kislányod nem csupán gyönyörűen fog mutatni benne, hanem élvezni is fogja viselni azt. Hagyományos vagy modern boszorkány? Egy hagyományos boszorka jelmezhez egy hosszú fekete ruhára, fekete köpenyre, csúcsos kalapra és parókára, egy seprűnyélre, valamint ehhez illő sminkre van szükséged. Gyerekkorodban édesanyád valószínűleg neked is ilyen boszorka jelmezt készített, és szeretted is - de be kell vallanod, hogy egyáltalán nem volt kényelmes, a paróka és a nehéz köpeny miatt pedig borzasztóan meleged volt benne. Manapság a kislányok inkább valamilyen modern verzióra vágynak, ezért bemutatunk néhány ilyen jellegű ötletet is. Bármelyiket is választanád, mindenképp szükséged lesz egy igazi boszorka kalapra - amelyet saját magad is elkészíthetsz!

Az alábbiakban megtudhatod, hogyan készíthetsz egyszerű anyagok felhasználásával villámgyorsan csontváz jelmezt gyermeked számára. Csak egy fekete szemeteszsákra és fehér szigetelőszalagra lesz szükséged. Félelmetes, nem igaz?

Bár manapság rengeteg gyerekeknek való jelmez kapható az üzletekben, sokkal eredetibb és izgalmasabb, ha saját magunk készítjük el őket. Az otthon készült jelmezek sokkal kényelmesebbek, ha pedig a gyerekeket is bevonod a készítésükbe, sokkal különlegesebbeknek fogják érezni magukat. Hogyan készül a denevér jelmez? Szükséges anyagok: ● egy fekete, hosszú ujjú melegítőfelső ● egy fekete melegítő nadrág vagy lábszárvédő ● fekete poliészter vagy más könnyű fekete anyag (kb 2-3 m, gyereked magasságától függően) ● fekete műanyag fejpánt ● fekete kartonpapír ● ragasztó ● gumiszalag vagy hagyományos szalag (a maszkhoz) A denevér jelmez elkészítése: A denevér jelmez hosszú szárnyakkal, fülekkel és egy maszkkal van ellátva, ezért a kisebb gyerekeknek is ideális. Csupán méretezésre, egy kis vágásra és egy maroknyi biztosítótűre van szükség az elkészítéséhez.

Saját készítéső álarc, jelmez és dekoráció ötletek farsangra.

Jelmezek készítése otthon, olcsón.

újság jelmez

A kisördög jelmez nagyon egyszerűen megvalósítható: csak egy rend piros ruhára és néhány boltból vásárolt vagy házilag készített kiegészítőre van csak szükséged. Ha gyermeked amúgy is olyan, mint egy kis ördög, akkor minden bizonnyal élvezni fogja ezt a szerepet halloween alkalmából is.

Egyszerű krokodil jelmez bemutatása, segítség házilag történő elkészítéshez. Az elkészítés lépéseit fotóztam. A jelmez textil sapka-szerű fejrészből, krokodilfarokban végződő mellényből és mancsokból áll. Felhasznált anyagok: baseball sapka, hosszú zöld női ruha, zöld vászon, pici filc, tömőanyag, tépőzár.

A halloweeni múmia jelmez nagyon érdekes és izgalmas választás - még akkor is, ha viselése kissé kényelmetlennek bizonyulhat. Többféle módon is elkészíthető, és igen népszerű a gyermekek körében. Húúú!

Nagymama lekvárja leírással, egyszerűen

Jelmez ötletek

Egyszerű ötlet (leírással) róka jelmez házilag történő elkészítéséhez...

Sárkányfej részletes instrukciókkal

Meghatározás:

A jelmez.lap.hu oldal a jelmezeket kölcsönözni, vásárolni, készíteni vágyóknak (pl. szülőknek) segít a tájékozódásban. Vásárlási, bérlési lehetőségek felvonultatásával, ötletek, leírások linkjeivel segíti a az eligazodást.

A jelmez.lap.hu oldal a jelmezeket kölcsönözni, vásárolni, készíteni vágyóknak (pl. szülőknek) segít a tájékozódásban. Vásárlási, bérlési lehetőségek felvonultatásával, ötletek, leírások linkjeivel segíti a az eligazodást.

Szponzorált hirdetések

Lap.hu ajánlja!

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Házilag készített jelmezekhez ötletek, leírások (csináld magad)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés